Nivå Skole

Skoleindskrivning

Skoleindskrivning til Nivå Skole 2021

Kære alle kommende forældre,
Mød Nivå skoles pædagogiske indskolingsleder Lola Nielsen, og de to SFO-ledere, Jakob Fenneberg Hansen og Susanne Bryld i en kort introduktion om indskrivning til Nivås skoles kommmende 0. klasser.
Videoen henvender sig især til alle jer forældre, der grundet corona ikke havde mulighed for at møde op til vores informationsarrangement i september.

Indskrivningen til de kommende børnehaveklasser foregår digitalt - også hvis du søger om skoleudsættelse eller hvis du ønsker en anden skole end distriktsskolen.
Der er mulighed for at angive disse ønsker i det digitale skema.
Den digitale skoleindskrivning til skolestart 2021 er åben fra mandag den 14. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.
Alle elever får besked på samme tid om optagelse på distriktsskolen eller den ønskede skole.
Du kan læse mere om indskrivningen og skoledistrikter i Fredensborg kommune på

Nivå Skole holder Velkomstmøde den 16. juni 2021, vi glæder os til at modtage dit barn i de kommende børnehaveklasser mandag den 9. august 2021

Vi har afholdt informationsmøde, så vil I vide mere om os, har I nogle spørgsmål eller ønsker I at komme forbi og se skolen indefra, så kontakt os endelig  på telefon 72 56 56 71.